Group 23 Group 22 126516 126509 Fill 4 Fill 1 Fill 1 Combined Shape feather:arrow-down-circle copy Group 9

Sektöründe bir ilke daha imza atan Tırsan, canlı video konferans sistemi ile Türkiye’nin önde gelen taşımacılık firmalarından Eyüp Lojistik’e, 165 adet Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus treyler teslimatı gerçekleştirdi.

Güvenilir lider Tırsan, müşterilerinin her ihtiyacına göre geliştirdiği verimlilik odaklı ürün gamıyla lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam ederken, treyler sektöründe bir ilke daha imza attı. Türkiye’de ilk kez bir araç teslimatı online olarak yapıldı. Tırsan, uluslararası taşımacılıkta önde gelen firmalardan Eyüp Lojistik’e, canlı video konferans sistemi üzerinden 165 adet Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus treyler teslimatı gerçekleştirdi. Eyüp Lojistik, son yatırımıyla birlikte filosuna kattığı Tırsan araç sayısını 765’e çıkardı. Tırsan'ın Adapazarı fabrikasında gerçekleştirilen teslimat törenine; canlı video konferans sistemi üzerinden Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç katıldı.

“Eyüp Lojistik’e Bugüne Kadar 765 Adet Treyler Teslimatı Gerçekleştirdik”

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Eyüp Lojistik ile uzun yıllara dayanan güçlü iş birlikleri olduğuna dikkat çekerek, “Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ile yaklaşık 1994 yılından bu yana çok yakın iş birliğimiz var. Bugün teslimatı yapılan 165 araçla birlikte, toplamda Eyüp Lojistik’e 765 treyler teslimatı gerçekleştirdik. Bu teslimatın özellikle Gaziantep merkezli ve o bölgenin dış ticaretinde söz sahibi olan bir şirketle olması, bölge adına da gurur kaynağımız oldu. O bölgelerin ihracatında ve ithalatında güçlü firmalarımızın olması bizleri rekabette çok daha öne çıkaracaktır. Bu herkesin elde edemeyeceği bir başarı. Özellikle Mersin ve İskenderun limanları ile deniz taşımacılığının hâkim olduğu bu bölgede, karayolunda rekabetçi edebilmek için çok efektif ve verimli olmak gerekiyor. Eyüp Bey bunu çok iyi yaparak, büyümeye devam etti. Türk lojistik sektörünün gücü, bireysel güçlerin toplamından ortaya çıkıyor. Eyüp Lojistik, her dönemde sektöre öncülük eden ve farklı iş modelleri ile bu işi çok iyi yürüten bir firmadır. İstanbul’da önemli depo yatırımlarına da imza atan Eyüp Lojistik’e hem sektöre kattığı değerler hem de Tırsan ile uzun yıllara dayanan iş birliği için çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

“Müşteri Memnuniyeti Her Zaman Önceliğimiz oldu”

Eyüp Lojistik’in her zaman Tırsan’a güvenerek iş birliği yapmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Çetin Nuhoğlu: “Müşteri memnuniyeti, bu işe başladığımız ilk günden bu yana her zaman önceliğimiz oldu. Biz yatırım malı üretiyoruz ve bu yatırımları yaparken, biliyoruz ki müşterilerimiz bizim ürünlerimiz ile geleceği tasarlayacak, rekabet gücünü artıracak ve değer kazanacak. Ürünlerin kullanım kalitesi, işletme maliyeti ve araçların ikinci el değeri müşteri memnuniyetinde en önemli kriterler olarak öne çıkıyor. Bu kriterleri sağlayamadığınızda müşteri memnuniyeti olması mümkün değil. Aracın satın alınması, kullanması ve satılmasına kadar tüm süreçlerde Tırsan her zaman müşterilerini memnun eden bir firma oldu. Geniş servis ağımız ve yedek parça konusundaki çözüm odaklı yaklaşımımızla da fark yaratıyoruz. Tırsan olarak, müşterilerimizle uzun soluklu iş birliklerine imza atmayı önemsiyoruz. Bununla birlikte Avrupa’da da her alanda ve her sektörde de müşteri memnuniyeti gayesiyle başarılı işler yapmaya devam ediyoruz.”

“Doğru Planlama ve Doğru Strateji ile Korona Salgını Sonrası Daha Güçlü Olabiliriz”

Nuhoğlu, Koronavirüs (Covid-19) salgınının sektöre etkilerine yönelik de değerlendirme yaparak, şunları söyledi: “Koronavirüsün dünyada büyük etkileri olacak. Biliyoruz ki, 2019 öncesi bir daha yaşanmayacak. Aşı bulunana kadar koronavirüs tüketim alışkanlıklarından, iş yapış şekillerine kadar hepimizin yaşamında büyük değişimlere neden olacak. Bu anlamda Türkiye’nin değişen bu yeni dünya düzeninde ve yeni iş modelleri üzerinde gerçek anlamda bir şansı var. Bildiğiniz gibi virüsün çıktığı yer olan Çin, dünya üretiminin üçte birini gerçekleştiriyor. Dolayısıyla bütün dünya bu durumdan etkilendi. Bundan sonra yapılacak çalışmalarda en önemli konulardan biri de kuşkusuz tedarik zincirinin kesintisiz yapılması için gerekli adımları atmak olacaktır. Bu noktada gelecekte yeni bölgesel iş birlikleri gelişecektir. Dolayısıyla bölgesel iş birliklerinin gelişmesi ve iş modellerinin yeniden sorgulanması gerekiyor. Türkiye üretim teknolojisi açısından çok önemli gelişmeler kaydetti. Bu bizim için çok önemli bir avantaj. Doğru planlama ve doğru strateji ile Türkiye üretim konusunda öne çıkacaktır.”

Çetin Nuhoğlu, salgın nedeniyle seyahatler azalsa da hiçbir zaman mal hareketinin azalmayacağını hatta artacağını vurgularken, araç satışlarında da çok büyük düşüş beklemediğine işaret etti. Nuhoğlu, “Tırsan olarak, her sektöre yönelik üretim yaptığımız için bu süreçten daha az etkileneceğiz. Kendimizi her duruma hazırlıyoruz, gelecek stratejilerimizi de değişen ihtiyaçlara göre sürekli geliştiriyoruz” dedi.

2023’te 23 bin adet üretim hedefleri olduğunu hatırlatan Nuhoğlu, “Salgından önce bu yıl için 11 bin adet üretim hedefimiz vardı. Salgın sonrası ise Avrupa’daki daralmaya bağlı olarak bu yılı 7 binin üstünde kapatacağımızı öngörüyoruz” dedi.

“Tırsan, Havaya Attığınızda Yere Düşmeden Satılan Araçlar Üretiyor”

Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, konuşmasında treyler yatırımlarında sadece Tırsan araçlarını tercih ettiklerine vurgu yaparak, “Bugüne kadar Tırsan’dan 765 araç aldık. Tırsan’a her zaman güveniyoruz. Treyler filomuzda sadece Tırsan araçları var, çünkü Tırsan, gerçekten çok sağlam treyler üretiyor. Bunun için tüm ekibe teşekkür ediyorum. Tırsan araçları hem kullanım hem işletim hem de ikinci el değeri olarak muhteşem özelliklere sahip. Doğru fiyatla alıp kullanıyoruz, çok düşük maliyetlerle işletiyoruz ve ikinci el değeri açısından da tabir-i caizse havaya attığınızda yere düşmeden satılıyor. Bunlar bizim Tırsan’ı tercih etme nedenlerimizin başında geliyor. Tırsan araçları, karayolu müşterilerimizden de aynı ilgiyi görüyor. Biz genelde yüksek model araçlarla çalışıyoruz. Çok eski araçları satarak yenileme de yapabiliyoruz. Bu da müşterilerimizin bize karşı sadakatini artırıyor. Özellikle gıda taşımacılığında memnuniyetleri çok fazla ön plana çıkıyor” şeklinde konuştu.

“Bu Yıl Tırsan ile 85 Araçlık Yeni Bir iş Birliği Hedefliyoruz”

Eyüp Lojistik, olarak ocak ayında yeni bir planlama yaptıklarını açıklayan Eyüp Bartık, “Bu planları yaptığımızda koronavirüs henüz gündemde değildi. Bu yıl için ciddi anlamda hem treyler hem de çekici yatırımı yaparak, ülkemizin ilerleyişine katkı sunmayı planlıyorduk. Maalesef şubat ayında salgın gündemimize girdi. Ama biz yine de planladığımız araç yatırımlarımızı yaptık. Yeni yatırımlar yapmaya da devam edeceğiz. Bugün aldığımız 165 aracın dışında, yıl sonuna kadar Tırsan ile 85 araçlık yeni bir iş birliğine imza atmayı planlıyoruz. Böylece, 2020 yılında Tırsan’dan alacağımız araç sayısı 250’ye ulaşacak” açıklamasında bulundu. Bartık, sektörde bir ilke imza atarak, koronavirüs salgını nedeniyle teslimat törenini dijitale taşıyan Tırsan’ı da tebrik ederek, “Salgına rağmen özveri ile çalışan ve taleplerimizi karşılıksız bırakmayan tüm Tırsan ailesine çok teşekkür ediyorum. Bize teslimat konusunda çok destek oldular” dedi.

Toplantıda yeni bir yatırıma hazırlandıklarını açıklayan Eyüp Bartık, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Uluslararası nakliyecilere çekici ve treyler kiralama konusu ile ilgili bir ön çalışmamız var. Özellikle çekici ve treyler kiralama sektöründe bir ihtiyaç olduğunu hissettiğimiz için bu alanda yeni yatırım planlıyoruz. Yılın ikinci yarısında bu konuda önemli bir adım atacağız.” Bartık ayrıca, lojistikte işletmecilik ve depolama alanlarında da yatırım planları olduğunu belirterek, “Gaziantep’te 100 bin m2, İstanbul’da ise 70 bin m2 depolama alanımız var. Çatalca’daki arazimizde de yatırım planlıyoruz. Amacımız lojistik sektörünü daha da güçlendirmek” dedi.

“Tırsan Olarak Bir İlki Daha Gerçekleştiriyoruz”

Toplantıda, Tırsan Adapazarı fabrikasında Eyüp Lojistik’e gerçekleştirilen araç teslimatı ile ilgili hazırlanan videoyu katılımcılarla paylaşan Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç, “Tırsan’ın sektörde bir ilki daha gerçekleştirdiğini vurguladı. Erkoç, “Treyler sektörünün canlı video konferans üzerinden gerçekleştirdiği ilk teslimat törenini Eyüp Lojistik ile yapmaktan büyük mutluluk ve onur duyuyoruz” dedi.

Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus T.SCS X+ Özellikleri

Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus, patentli K-Fix sistemi sayesinde, yüklerin en güvenli şekilde taşınmasını sağlıyor. Televre üzerindeki her biri 2,5 ton kapasiteli toplam 236 adet yük bağlama noktası sayesinde, 500’den fazla yükleme kombinasyonu sunan Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus’ın üst yapısı ve perdeleri Code XL standartlarına %100 uyum sağlıyor.

Tenteli Perdeli Maxima Plus, sahip olduğu seviyeli çatı kaldırma sistemi sayesinde; 2.800, 2.850, 2.900, 2.950 ve 3.000 mm iç net opsiyonları ile maksimum yükleme imkânı sunuyor ve yükleme esnasında 500 mm ekstra çatı kaldırma özelliği ile operasyonel hız ve verimlilik avantajı sağlıyor. Ayrıca, 7,200 kg forklift aks yüküne dayanımlı taban özelliği ile Tenteli Perdeli Maxima Plus, şasi ve çelik aksamlarının çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalı oluşu sayesinde ürünleri 10 yıl pas yürümezlik garantisi altına alıyor.