Group 23 Group 22 126516 126509 Fill 4 Fill 1 Fill 1 Combined Shape feather:arrow-down-circle copy Group 9

HABERLER


Alp Lojistik 11 Adet Perdeli Hafif Treylerini Teslim Aldı

Alp Lojistik 11 Adet Perdeli Hafif Treylerini Teslim Aldı

03 Eylül 2015

Alp Lojistik 11 adet Tırsan Perdeli Hafif Maxima Plus treyleri Tırsan Adapazarı fabrikasında düzenlenen törenle teslim aldı. Tören, Alp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Akkaya, Eş Başkan Hasan Akkaya ve DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek’in katılımıyla gerçekleşti.

Alp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Akkaya gerçekleştirilen törende yaptığı açıklamada, “Treylerde Tırsan markasını tercih etmemizin öncelikli nedeni ürün kalitesidir. Filomuza daha önce alımını yaptığımız Tırsan araçlarının performansından oldukça memnunuz. Ayrıca, DAF-TIRSAN’ın sahip olduğu geniş servis ağı ve uzman kadrosu ile sağladığıı çözüm odaklı servis hizmetleri, zaman tasarrufu açısından firmamız için büyük avantaj sağlıyor. Bunun yanı sıra, yeni alımını yapmış olduğumuz 11 adet Tırsan treyler ile filomuzdaki araç sayısını 18’e çıkarmış olduk,” dedi. Akkaya, sözlerine “2016’da hayata geçireceğimiz planlarımızı da Tırsan ile yaptık,” diyerek devam etti.

Merkezi İstanbul Güngören olan Alp Lojistik’in Çorlu ve İstanbul’da olmak üzere iki deposu bulunmaktadır. Ağırlıklı olarak gıda, plastik sanayii ve dayanıklı tüketim sanayii ürünleri taşımacılığı yapan Alp Lojistik müşterilerine lojistik hizmeti sunmaktadır.

Tırsan Perdeli Hafif Maxima Plus’ın Özellikleri

Türkiye’nin ilk ve tek treyler Ar-Ge merkezinde geliştirilen Tırsan Perdeli Hafif Maxima Plus, perdeli tenteli sınıfındaki standart araçlara göre 1.000 kg daha hafiftir. Hafifliği sayesinde boşken yakıt ve işletme giderlerinde tasarruf sağlarken, yüklü seyahatte daha fazla yük taşıma imkanı sunar. Treylerler, şasilerinde kullanılan kataforez (KTL) teknolojisi sayesinde 10 yıllık paslanmazlık garantisi altına alınmaktadır. Böylece servis ve bakım masraflarını en aza indirgenmektedir.