Group 23 Group 22 126516 126509 Fill 4 Fill 1 Fill 1 Combined Shape feather:arrow-down-circle copy Group 9

HABERLER


Tırsan’dan Güler Nakliyat’a 70 Adet Perdeli Semi-Treyler

Tırsan’dan Güler Nakliyat’a 70 Adet Perdeli Semi-Treyler

09 Eylül 2015

Güler Nakliyat 70 adet Tırsan Perdeli Hafif Maxima Plus semi-treyleri Tırsan Adapazarı Fabrikası’nda düzenlenen törenle teslim aldı. Gerçekleştirilen teslimat törenine, Güler Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güler, Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Güler, Yönetim Kurulu Üyesi Durmuş Güler, DAF-TIRSAN Satış Müdürü Ertuğrul Erkoç, Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek ve Satış Şefi Akgün Nuhoğlu katıldı.

 

Tırsan Bizi Yanıltmadı

Naci Güler, gerçekleştirilen törende yaptığı açıklamada, “Tırsan markasını tercih etmemizin öncelikli nedenleri treylerlerin sağlamlığı ve Tırsan markasına duymuş olduğumuz güvendir. Firma olarak, yakıt tasarrufu ve aracın performansı bizim için çok önemli. Tırsan, yakıt ve performans konusunda bizi daha önce yanıltmadı,” dedi.

Güler, “Tırsan Perdeli Hafif Maxima Plus aracının 1.000 kg daha hafif oluşu, araç boşken yakıt tasarrufu sağlamaktadır. Öte yandan, bu sayede araç yüklü olarak seyir halindeyken de maksimum seviyede yük taşımamıza imkan vermektedir. Ayrıca, Tırsan araçlarının işletme giderlerimizi minimuma indirmesi de bizim için oldukça memnuniyet verici. Bunun yanı sıra DAF-TIRSAN’ın sahip olduğu geniş servis ağı ve uzman kadrosu ile vermiş olduğu çözüm odaklı servis hizmetleri de bizim için büyük avantaj,” ifadesini kullandı.

Merkezi İstanbul olan Güler Nakliyat, Türkiye genelindeki 13 şubesi ile beyaz eşya, klima, temizlik ürünleri taşımacılığında hizmet sunmaktadır.